DIENSTEN

Adviesburo Van Steensel biedt ondernemers financieel-juridische dienstverlening.

Piet van Steensel voltooide zowel een studie bedrijfseconomie en accountancy (RA) als een rechtenstudie. Hij verenigt daarmee financiŽle en juridische kennis in ťťn persoon. De klant hoeft maar een keer zijn verhaal te vertellen. Piet van Steensel kan zich in een keer inleven in de totale situatie. Hij heeft niet slechts de titels maar beschikt ook over de bijbehorende jarenlange ervaring.

Ruim 25 jaar is hij inmiddels werkzaam als registeraccountant in het midden en klein bedrijf. Een sector die hem na aan het hart ligt. Hij is als geen ander betrokken bij het wel en wee van zijn klanten. Alle voorkomende accountantswerkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, het afgeven van bijzondere accountantsverklaringen, de fiscale werkzaamheden die samenhangen met de jaarrekening en last but not least de fiscale planning van de ondernemer / directeur groot aandeelhouder.

Daarnaast wordt Van Steensel regelmatig gevraagd om op te treden als arbiter of om een bindend advies uit te brengen, zowel voor de rechtbank als voor de Kamer van Koophandel.

Voor advocaten en curatoren kan het inschakelen van Van Steensel grote voordelen bieden. Met zijn achtergrond kennis kan hij efficiŽnt en doelgericht de benodigde financiŽle gegevens boven tafel krijgen. Denk aan faillissementen waar een onderzoek moet worden gedaan naar mogelijke bestuurdersaansprakelijkheid.

Ook ondernemers hebben baat bij de juridische kennis van Van Steensel. Preventief als het gaat juridische relaties tussen de directeur groot aandeelhouder en zijn vennootschappen, dan wel in de relaties tussen de vennootschappen onderling. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor maatschaps- en vennootschapscontracten. Voorkomen is betere dan genezen. 

Klachtenregeling.
Als u onverhoopt een klacht heeft over de uitvoering van een opdracht kunt u zich wenden tot de heer mr. drs. P.A. van Steensel RA van ons kantoor, telefoon 040-2428672. 

 

Home
Diensten
Route
Contact